Otteluennakko MusaFutsal - FC Halikko 27.11
Julkaistu: 26.11.2021 10.31

Otteluennakko MusaFutsal - FC Halikko 27.11

MusaFutsal - FC Halikko, lauantaina 27.11 klo 15:00 Pprin Urheilutalo

Naisten liiga jatkuu FC Halikon osalta lauantaina 27.11, kun bussin nokka kääntyy kohti Poria, jossa vastaan asettuu hallitseva Suomen mestari MusaFutsal. Edellisellä kierroksella FC Halikko otti kauden toisen voittonsa kaatamalla todellisessa trillerissä FTK:n jatkoajalla lukemin 4-3. Musa vastaavasti jatkoi alkukauden vakuuttavia otteitaan ja kaatoi kotikentällään Ilveksen tennislukemin 6-0. Musa porskuttaakin vakuuttavasti sarjan kärjessä voitettuaan kaikki pelaamansa 7 ottelua maalisuhteella 39-6.

MusaFutsal voitti viime keväänä ensimmäisen Suomen mestaruutensa ja on jatkanut alkukaudella viimevuotista vakuuttavaa menoaan. Joukkueen runko ollut jo monta vuotta kasassa ja joukkue saanut pelitapansa hiottua selkeäksi ja varsin tehokkaaksi. Joukkueen selkärangan muodostavat maajoukkueenkin vakiokasvoina esiintyvä kolmikko Elina Setälä, Netta Hannula ja viimeistään tällä kaudella lopullisen läpimurron valtakunnan futsaleliittiin tehnyt Jasmin Ylikraka. Tämän kolmikon lisäksi kun ykköskenttään lisätään Anni-Elina Luotonen, joka myös noussut kolkuttelemaan maajoukkueen portteja, on kasassa kentällinen jonka otteita kannattaa seurata tarkalla silmällä.

Edelliseen otteluun verrattuna suurin muutos vierailijoiden kokoonpanoon tapahtuu maalivahtirintamalla Lotan palatessa takaisin kokoonpanoon Emman pariksi. Lopullinen kokoonpano selvinnee vasta juuri ottelun kynnyksellä, suurimpana kysymysmerkkinä on ehtiikö edellisen ottelun ratkaissut Annika toipua pelikuntoon lauantaiksi.

Kotijoukkueen tehokkaimpana pelaajina alkukaudella ovat esiintynyt koko sarjan pistepörssiä johtava Jasmin Ylikraka tehoilla 8+9, Netta Hannula 8+6 ja Elina Setälä 2+8, Halikon riveissä eniten tehoja on puolestaan tehneet Katariina Marttila 3+1,. Annika Peippo 2+1 ja Nella Saukkio 2+1

Joukkueen valmentaja Ari Peltola ennakoi tulevaa koitosta seuraavasti:

- Tornio-pelissä joukkue näytti todellisen luonteensa ja sen pelin pohjalta on ollut hyvä rakentaa viikkoa kohti Porin vierailua. Sama asenne ja periksiantamattomuus kun saadaan vietyä mukaan Poriin, kaikki on mahdollista myös siellä. Paljon on syksyn aikana kiinnitetty huomiota joukkueena puolustamiseen ja askel askeleelta parannettu tekemistä. Lauantaina vastaan tulee erinomaisesti valmennettu ryhmä, jolla selkeä oma pelitapansa ja useita loistavia yksilöitä, mutta omia vahvuuksiamme hyödyntäen lähdetään horjuttamaan sarjakärkeä.

Mikäli et pääse paikanpäälle lauantaina Poriin, ottelu nähtävissä totutusti jälleen Ruutu+ palvelusta jossa ottelun selostaa Janne Helander.