FC Halikko

FC Halikko on halikkolainen jalkapallo- ja futsalseura, joka liikuttaa lapsia ja nuoria ympäri vuoden. Pelaajapolku alkaa tutustumisella palloilun saloihin Perhefutiksessa, yhdessä vanhempien kanssa ja sieltä siirrytään sujuvasti Pallokoulun kautta oman ikäluokan joukkuetoimintaan.

Futsal ja jalkapallo ovat kulkeneet käsi kädessä seurassamme jo vuosien ajan niin tyttöjen kuin poikien puolella. Korkeatasoinen valmennus ja pitkäkestoinen työ junioreiden parissa, kantaa nyt hedelmää myös aikuisten tasolla. Katsojaystävällinen ja nopeatempoinen futsal on tullut osaksi salolaista palloilukulttuuria ja hienosti menestyneet naisten ja miesten joukkueet ovat tehneet FC Halikkoa tunnetuksi nimenomaan vahvana futsalseurana.

FC Halikko täytti viime vuonna 20 vuotta. Seura haluaa jatkossakin tarjota lapsille ja nuorille hyvät edellytykset harrastaa liikuntaa. Koulutetut valmentajat, oma tekonurmikenttä Halikon asemalla ja mahdollisimman matalat harrastuskustannukset ovat meidän seurassa tärkeitä toiminnan kulmakiviä.

Toimisto
Puistokuja 4
24800 Halikko
avoinna sopimuksen mukaan

E-mail: fchalikkotoimisto@gmail.com

Laskutusosoite
FC Halikko ry/Antti Virta
Mäntylänkuja 5
24910 Halikko as.

FC Halikko ry:n tilinumero FI25 5410 5020 0212 69