Otteluennakko 2.10: FC Halikko - Ylöjärven Ilves
Naiset FS edustusJulkaistu: 30.09.2021 22.52

Otteluennakko 2.10: FC Halikko - Ylöjärven Ilves

Naisten Futsal-liiga potkaistaan käyntiin lauantaina 2.10 ja FC Halikon osalta se käynnistyy kotiottelulla kun Salohalliin saapuu vieraaksi Ylöjärven Ilves. Joukkueet kohtasivat myös vuosi sitten sarja-avauksessa, silloin peli pelattiin Ylöjärvellä.

YIlves on jo vuosia tehnyt laadukasta työtä futsalin parissa ja pelannut jo vuosikausia Naisten liigassa. Ensimmäinen SM-mitali on antanut kuitenkin vielä odottaa itseään. Viime kaudella joukkue sijoittui sarjassa yhdeksänneksi, sijan kotijoukkuetta korkeammalle, joten pudotuspelit jäivät haaveeksi. Tällä kaudella joukkueella onkin selkeänä tavoitteena pudotuspelit. Joukkue on saanut hyvin pidettyä runkonsa kasassa ja lisäksi täksi kaudeksi saapunut muutamia mielenkiintoisia vahvistuksia. Kotijoukkueen pelaajillekin monelle Ykkösen kausilta tuttu ex-FC Nokialainen Senni Viren palasi Espanjan visiitin jälkeen naapuriseuraan Ylöjärvelle ja tulee varmasti liigassakin aiheuttamaan vastustajille vaikeuksia tehokkaalla vasurillaan. Toinen merkittävä uusi pelaaja on Liikunnan Riemusta saapunut Ella Haunia. Joukkueen runkopelaajina jatkavat mm. maajoukkueringissäkin mukana ollut mv-kaksikko Saara Viitanen ja Helena Unkuri, maajoukkueen vakiokasvo pohjapelaaja Sini Sutinen, Elina Korsumäki, Esra Erden, Rosa Siren ja Heidi Linjamaa. Joukkueella onkin varsin laaja ja tasaisen tasokas ryhmä, joka tulee olemaan kaudella joukkueen vahvuus.

Kotijoukkue pääsee lähtemään otteluun täydellä rosterilla, viimeaikojen sairastelut on ohi ja joukkue on valmiina aloittamaan liigan ja avaukseen joukkue lähteekin vain voitto mielessään. Valmistautuminen kauteen on sujunut suht odotetusti suunnitelman mukaan. Pieniä haasteita harjoittelussa välillä ollut erilaisten päällekkäisyyksien vuoksi, kuten niin useasti joukkueurheilussa, mutta lauantaina joukkue on valmiina aloittamaan taiston sarjapisteistä.

Otteluun antaa oman odotetun ja toivotun mausteensa se, että vihdoinkin myös yleisö pääsee paikanpäälle seuraamaan otteluita. Kotijoukkue toivookin yleisön löytävän tiensä lauantaina Salohalliin seuraamaan vauhdikasta viihdettä. Pelihän on tunnetusti parasta paikanpäällä. Lauantain ottelu, kuten kaikki muutkin niin Naisten kuin Miesten Futsal-Liigan pelit, näkyvät suorana Ruutu+ -palvelun kautta, FC Halikon kotiottelut selostaa Riku Hatakka