FC Halikosta pelaajia U19-tyttöjen futsalmaajoukkueeseen
SeuraJulkaistu: 18.10.2023 21.13

FC Halikosta pelaajia U19-tyttöjen futsalmaajoukkueeseen

Suomi ottaa jälleen toiminnassaan yhden ison askeleen kohti Euroopan futsalhuippua, kun U19-tyttöjen futsalmaajoukkue syntyy vahvistamaan tyttöjen puolen pelaajapolkua kohti A-maajoukkuetta. Joukkueen päävalmentaja Jaakko Laitinen iloitsee siitä, että nyt myös tämän ikäiset pelaajat saadaan mukaan viralliseen maajoukkuetoimintaan.

– Noin vuoden verran on tällaista kutsulistaa tullut jo hahmoteltua ja nyt on tietysti loistavat fiilikset, kun se konkretisoituu kutsujen muodossa, Laitinen riemuitsee.

Ensimmäisen leirin tavoitteena on paitsi saada maajoukkuetoiminta varsinaisesti nyt alkuun, myös valmistautua marraskuun lopussa odottaviin Portugali-maaotteluihin. Kuunvaihteen leirin 17 kenttäpelaajasta ja neljästä maalivahdista valikoituu 12 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia kahteen maaotteluun Portugalia vastaan.

FC Halikon naisten liigajoukkueesta leirille nimettiin maalivahti Pilvi Junnila sekä kenttäpelaajat Olivia Haapanen, Katariina Marttila sekä Annika Peippo. Varalla ovat maalivahti Ella Suomi sekä kenttäpelaaja Nella Saukkio.

Linkki Palloliiton uutiseen: https://www.palloliitto.fi/ajankohtaista/u19-tytto...

FC Halikko ry  


fchalikkotoimisto@gmail.com


y-tunnus: 1755429 - 6