Naisten liigajoukkue jatkaa tutussa komennossa
SeuraJulkaistu: 03.05.2021 14.08

Naisten liigajoukkue jatkaa tutussa komennossa

Iso askel ensi kauden joukkueen rakentamisessa sai lopullisen varmuuden tämän viikon aikana, kun sama valmennustiimi kuin viime kaudellakin kirjoitti jatkosopimuksen myös tulevasta kaudesta. Ari Peltola, Sauli Maunu ja Tomi Tuominen vastaavat siis jatkossakin joukkueen valmennuksesta ja Peetu Savikko jatkaa joukkueen maalivahtivalmennuksesta vastaavana. Lisäksi tulevaksi kaudeksi Riina Manninen liittyy tiimiin keskittyen fysiikkavalmennukseen.

Joukkueen alusta asti joukkuetta luotsannut Peltola kuvaakin helpottuneena koko tiimin jatkoa.

- Itselleni oli koko ajan selvää halu jatkaa useamman vuoden jatkunutta työtä tämän joukkueen kanssa. Tompan kanssa ollaan jo useamman vuoden tehty kimpassa töitä tämän joukkueen eteen ja viime kaudeksi saatiin Sauli vahvistamaan vielä valmennusta. Valmennuksen roolitus onkin toiminut todella hienosti ja tehdään päivittäistä tiivistä yhteistyötä vaikkei kaikki aina fyysisesti treeneihin pääsekään. Ehto omalle jatkolle olikin että saadaan koko tiimi jatkamaan. Paljon saatiin oppia niin koko joukkue kuin valmennuskin viime kaudesta ja tulevaan kauteen ollaan varmasti valmiimpia. Asioita pyritään tekemään koko ajan hieman ammattimaisemmin ja pelaajille pyritään luomaan täällä mahdollisimman laadukas ympäristö kehittyä ja menestyä.

Joukkue alkaa pikkuhiljaa muotoutua myös pelaajasopimusten suhteen ja uutisia tältäkin rintamalta odotettavissa varsin pian.

#eezyvmpsalo #eezy #SSOyhteistyössä #visitsalo #futsalliiga