FUTSAL P17 - TOISESSA JATKOKARSINTAPELISSÄ VASTAAN TULEE LIMINGAN PALLOKARHUT
Pojat FS U17Julkaistu: 27.03.2024 08.41

Toinen ja ratkaiseva jatkokarsintapeli pelataan 29.3. klo 17.00 Halikon liikuntahallissa, vastustajaksi saapuu Limingan Pallokarhut. Panoksena on paikka SM-lopputurnauksessa, joka pelataan 13.-14. Huhtikuuta Torniossa.

LiPK oli ennen karsintapelejä hävinnyt kolme viimeistä lohkopeliään, viimeisessä pelissä tappio lohkon voittajalle TP-47:lle murskaluvuin 24-4. Kuitenkin ensimmäisessä jatkokarsintapelissään Akaa futsalia vastaan, LiPK onnistui taistelemaan 4-2 puoliaika tappiotilanteesta 5-10 voittoon.

FC Halikko taas leikitteli voiton Kangasalasta ensimmäisessä jatkokarsintapelissä luvuin 7-1. Jo alusta asti näkyi kumpi oli isäntä ottelussa ja puoliajalle mentiin tilanteessa 6-0. Kun Kangasalan maalivahti vielä lunasti ulosajon kahden keltaisen kortin myötä, oli ottelu jo taputeltu.

Nyt pitkäperjantaina LiPK matkustaa Limingasta Halikkoon toiseen ja ratkaisevaan jatkokarsintapeliin.
Pelin aloitus vihellys tapahtuu klo 17.00 Halikon liikuntahallissa, tervetuloa kannustamaan FC Halikon pojat voittoon.