Halikon T06/07 Turnaus 18.8.2018

Perinteinen turnaus pelataan tänä vuonna lauantaina 18.8. Lisätietoja tulossa!

Halikon T06/07 Turnaus 19.8.2017

Turnauskutsu

Miten se sadekeli taas osuikin turnauspäiväämme?? No, onneksi oli kuitenkin kesäiset lämpötilat, jolloin kastumisista selvittiin suht helpolla... Aurinko tuli esiin viimeisten palkintojenjakojen aikana, ja turnausrekvisiitan purun aikana tulikin sitten jo oikein kuumakin siinä paisteessa :)

Kummankin sarjan joukkueet pelasivat kaikkia kilpakumppaneitaan vastaan, mikä tarkoitti 06-sarjan joukkueille 5 kpl 25 min pelejä ja 07-sarjan joukkueille 4 kpl 2x15 min pelejä.

Pelit olivat pääosin varsin tasaväkisiä, eivätkä tytöt tosiaankaan antaneet kesäsateiden häiritä menoa: kun kerran futista tultiin pelaamaan, niin sitä sitten tehdään, satoi tai paistoi, näinhän se on!

Pelaajia ja katsojia palveli turnauspaikalla luonnollisesti kioski moninaisine herkkuineen, mutta kestosuosikki-mokkapalat jäivät tällä kertaa lämpimien grillimakkaroiden ja rapsakoiden hodarien rinnalla selkeästi kakkoseksi: sadekeli taisi houkuttaa enemmän grillijonoon...

Yläkentän nurmi tarjosi vapaata pallottelutilaa, ja saipa siellä myös kokeilla potkutehoja pallotutkassa ihan vain huvin vuoksi, varsinaista kisaa ei siinä lajissa nyt järjestetty. Nähtiin siellä pientä pystypainiakin harrastettavan yhden joukkueen pelaajien kesken, ihan normiharjoittelua siis.. :)

Arpajaiskojulla riitti päivän aikana kuhinaa, kivoja voittoja kun oli niiiin paljon... 

Joka pelin päätteeksi pelinohjaajat jakoivat vihreät Fair Play kortit, ja turnauksen lopuksi jokainen pelaaja palkittiin päivän uurastukseksi kultamitalilla! 

Tässä turnaukseen osallistuneet joukkueet sekä joka joukkueesta palkitut tsempparit:

T07 sarja
PaiHa T07                          Minttu Kuutti
PePe Friidut                       Lahja Laaksonen
TPS T07                             Lilli Laurikainen
TuNL T07                           Emmi Rekola
FC Halikko T07                   Miisa Suomi

T06 sarja
PaiHa T06                          Kerttu Perkonoja
PaiHa T06/07                     Marija Sinenko
TuWe T06                          Livia Aittokallio
Oriveden Tuisku E-tytöt      Sara Salminen
Nice-Futis 06-08                Anni Auranen
FC Halikko T06                   Ella Suomi

Tulokset 07-sarja

Tulokset 06-sarja

Kuvagalleria tulossa...

ISOT kiitokset kaikille turnausvieraille ja tietysti myös talkooväelle, joka mahdollisti tapahtuman! 

Halikon T06/07 Turnaus 14.8.2016

Turnauskutsu

Turnauspäivän koittaessa säätila oli harmillisen epävakainen, mutta loppujen lopuksi pienet sateenropsaukset eivät juurikaan menoa haitanneet... Kunnon sateet alkoivat vasta siinä vaiheessa kun pelit oli pelattu, palkinnot jaettu, ja viimeisiä hodareita ja mokkapaloja myytiin, hyvä niin :)

Pelikentillä nähtiin hyviä taisteluja, railakkaita tuuletuksia, iloisia ilmeitä ja vähän niitä pettymyksiäkin, kuuluvat tähän lajiin nekin. Joka pelin päätteeksi pelinohjaajat jakoivat vihreät fair play kortit kummankin joukkueen yhdelle pelaajalle.

Turnauspaikalla kisattiin myös päivän kovimmasta vedosta eli pallotutka oli paikalla. Nopeimmat vedot lähtivät tällä kertaa kotijoukkueiden pelaajien tossuista:

T06  Jenna Lang  68 km / h
T07  Inka Saarinen  60 km / h 

Turnauksen päätteeksi kaikki pelaajat saivat kultaisen muistomitalin kaulaansa!

Tulokset

Kuvagalleriasta löytyy päivän tunnelmia Maarit Välimäen ikuistamana.

Kiitoksia turnausvieraillemme ja talkooväelle!