fortum-tutor.jpg

Fortum Tutor -ohjelma 
–  Peli-ilon puolesta

Fortum Tutor -ohjelma on Palloliiton ja Fortumin vuonna 2009 aloittama valtakunnallinen yhteishanke, jonka tavoitteena on kehittää juniorijalkapalloilijoiden valmennusta.

FC Halikko on ollut mukana ohjelmassa vuodesta  2010 alkaen. Tutor vierailee joukkueiden harjoituksissa, havainnoi valmennustyötä ja sparraa valmentajaa henkilökohtaisesti. Eli Tutor toimii ns. valmentajien valmentajana.

Fortum Tutor –ohjelman slogan on: Peli-ilon puolesta. Kaikista lapsista ei tule huippupelaajia, mutta kaikilla on oikeus kannustavaan ja innostavaan harrastusyhteisöön. Kuten ohjelman kummi Palloliiton Emeritus-valmennuspäällikkö Jyrki Heliskoski toteaa: Junioritoiminnan tulee laadultaan olla sellaista, että lapsilla roihuaa pelaamisen kipinä. Ja tähän Fortum Tutor –ohjelmalla juuri tähdätään.

Tutoreita on ympäri Suomea yli 60 ja heidän ensisijaisena kohderyhmänä on alle 12-vuotiaiden valmentajat. FC Halikon tutorina ovat toimineet: Ilpo Vesterinen, Jyri Kangasniemi, Uolevi Nurmi sekä nyt menevällä kaudella Heikki Altonen

Lisäinfoa: